Waarom zou u moeten overstappen naar een SIM Only contract?

Er zijn veel goede redenen waarom je zou moeten kiezen voor een SIM Only abonnement. Hieronder bespreken we een paar van de meest populaire redenen waarom consumenten het liefste kiezen voor een SIM Only abonnement:

Je hebt een telefoon waar je blij mee bent

Als je een telefoon hebt waar je helemaal tevreden over bent en je er niet op zit te wachten om een ​​nieuwe te kopen, dan is een SIM Only-contract perfect voor jou. Je krijgt alle gebruikelijke netwerkvoordelen met een SIM Only-contract. Dus als je tevreden bent met je telefoon, maar niet zo tevreden bent met je huidige netwerk of contract, heb je altijd de mogelijkheid om over te stappen.

U wilt minder geld uitgeven aan uw gsm

Overschakelen van een maandelijks betaald telefooncontract naar SIM Only is een geweldige zet als je je mobiele uitgaven wilt verminderen. SIM Only-deals zijn meestal veel goedkoper dan standaard betaalde maandcontracten om een ​​simpele reden: je betaalt niet elke maand de kosten van een telefoon af.

Je wilt niet vastgebonden worden

Kortlopende SIM Only-contracten geven je vrijheid en flexibiliteit. Vrijwel alle netwerken bieden ze aan vanaf slechts 30 dagen en u kunt ze maand na maand laten doorlopen, zodat u zich niet hoeft vast te leggen op een langetermijnovereenkomst wanneer dit niet goed voor je voelt. Als je toekomstige plannen onduidelijk zijn en je nog niet weet wat je zal doen met je huidige telefoon (of waar je zult zijn), kies dan voor een SIM Only-deal.

Je droomtelefoon is binnenkort pas beschikbaar

Als je een bepaalde telefoon in de gaten hebt gehouden die nog niet is uitgebracht, kan SIM Only een goede zet zijn. Je kunt deze namelijk annuleren zodra je droomtelefoon wordt uitgebracht. Je kunt dan je nieuwe telefoon krijgen onder een maandelijks betaald contract, of je kunt hem zelf kopen en opnieuw kiezen voor een SIM Only abonnement.

Je hebt een simkaart nodig voor je nieuwe sim-vrije telefoonSIM-vrije telefoons zijn ontgrendeld, zodat u ze vervolgens kunt koppelen met een SIM Only-contract op elk netwerk dat u kiest. Als u het op deze manier doet, bent u niet gebonden aan een langdurig contract. 

Nieuwsgierig naar een passend SIM Only abonnement dat aan jouw wensen zal voldoen? Bekijk dan onze online SIM only vergelijken tool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *