Voordelig een nieuw model telefoon

Wil je met de tijd meegaan en een van de nieuwste exemplaren van de iPhone hebben, moet je bijna ieder jaar diep in de buidel tasten. Je kunt natuurlijk ook een tweedehands telefoon kopen die nog in uitstekende staat is, op deze manier profiteer je van het nieuwste model tegen een voordelige prijs. In de webshop van euro-expert.nl bespaar je veel geld met een refurbished telefoon, behalve dat je voordelig uit bent denk je ook aan het milieu. Je kunt een telefoon kiezen uit twee conditie klassen, naar gelang het budget wat je hebt maak je een voordelige keuze.

Telefoon zo goed als nieuw

Wanneer je een tweedehands telefoon koopt wil je dat deze natuurlijk in goede staat is, door een refurbished IPhone te kopen weet je zeker dat je waar voor je geld hebt. De telefoon is helemaal gecontroleerd en schoongemaakt, maar ook onderdelen die niet meer goed functioneren zijn vervangen. Wanneer de achterkant is beschadigd met krassen, wordt deze vervangen door een nieuw onbeschadigd exemplaar. Hierdoor heb je in de meeste gevallen het idee dat je met een nieuwe telefoon te maken hebt, door de verschillende condities kunnen de prijzen ook erg verschillen.

Tweedehands telefoon

Altijd de nieuwste software

Wanneer je een tweedehands telefoon koopt bij euro-expert.nl, weet je zeker dat je een zo goed als nieuwe iPhone thuisgestuurd krijgt. Is er nieuwe software nodig omdat deze oud was, wordt dit direct gedaan zodat je telefoon helemaal bijgewerkt is. Wat voor iPhone je ook koopt, elk exemplaar is gecontroleerd, zowel de knoppen als de accu waardoor je nog lang plezier hebt van je telefoon. Wordt er getwijfeld aan een onderdeel, dan wordt deze direct vervangen. Een refurbished telefoon is beter dan een telefoon die is gebruikt, het verschil is dat een gebruikt model wat je via internet koopt niet is gecontroleerd. Je weet dus eigenlijk niet goed wat je koopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *