Snel en vakkundig een nieuw scherm

iPhone scherm reparatie

Het overkomt je altijd op de momenten dat je niet zonder je telefoon kunt, je iPhone valt en het scherm is zodanig gescheurt dat je toestel niet bruikbaar meer is. Je probeert nog iets te zien, maar helaas zit er niets anders op dan snel een iPhone scherm reparatie uit te laten voeren. Gelukkig kun je dit bij Fixables snel en professioneel laten doen, voordelig en met 6 maanden garantie weet je zeker dat zij de beste partij zijn. In de meeste gevallen kun je na even gewacht te hebben, je iPhone weer zo goed als nieuw mee naar huis nemen. 

Ook voor een kleine barst in je scherm

Of het scherm van je iPhone nu compleet gebarsten is door een val, of je komt goed weg met een kleine scheur. In alle gevallen is het verstandig om een iPhone scherm reparatie te laten uitvoeren. Hierdoor weet je zeker dat de andere onderdelen in het scherm ook nog goed functioneren, bij Fixables kun je de Iphone laten controleren zodat je zeker weet dat je met een goed werkende smartphone weer de winkel uit loopt. Wat voor probleem je ook hebt met je telefoon, bijna alle reparaties kun je laten uitvoeren. Maar ook voor een eenvoudige software update ben je aan het goede adres.

iPhone scherm reparatie

Vaak direct opgelost

De specialisten van Fixables kunnen vaak een iPhone scherm reparatie uitvoeren terwijl je erop wacht, dit is overigens bij 80% van de reparaties zo. Zij weten natuurlijk hoe belangrijk tegenwoordig een iPhone is, je communiceert ermee met de buitenwereld, met je vrienden en familie overal ter wereld. Lang zonder je smartphone is niet de bedoeling, gelukkig kun je erop vertrouwen dat je telefoon snel weer zo goed als nieuw is. Ook voor andere elektronische apparaten zoals je iPad of je laptop kun je terecht om deze te laten repareren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *