Je eigen stijl en bescherming

Heb je een telefoon gekocht dan is het de bedoeling om er een hele tijd mee te doen, tegenwoordig is een smartphone niet meer weg te denken. Internetten of bankzaken en een spelletje doen wordt er allemaal op gedaan, niet zo gek dat je met telefoonhoesjes je telefoon moet beschermen tegen vallen of stoten. Hoe vaak komt het niet voor dat er bepaalde functies niet meer werken, of in het ergste geval het scherm gebroken is omdat de telefoon is gevallen. Aan de andere kant wil je ook een eigen stijl aan je hoesje geven, niet het standaard hoesje wat iedereen heeft.

Telefoonhoesjes

Hout en naar eigen keus gemaakt

Op het eerste oog denk je er misschien niet direct aan, maar houten telefoonhoesjes van kudustore.com worden helemaal met de hand gemaakt. Prachtige houten hoesjes die worden gemaakt van verantwoord hout, ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Niet alleen mooi om te zien, ook liggen de hoesjes lekker in de hand en zijn afgewerkt met olie of was. Voor verschillende merken zijn er hoesjes in de webshop te koop. Je kunt je telefoonhoesje een persoonlijke tint geven, met een mooie tekst of mooi logo of afbeelding die je erin kunt laten graveren. 

Telefoonhoesjes

Geen hoesje is hetzelfde

Hout is een natuurproduct, van alle houten telefoonhoesjes is er niet een hetzelfde. Wel heeft een hoesje een warme uitstraling, is te bewerken en de luxe straalt er vanaf. Er zijn verschillende soorten houten hoesjes te verkrijgen, zo heb je voldoende keus om een geschikt hoesje te vinden voor jouw telefoon. Vind je een kleine nerf mooi of ga je voor een wat grover model, de keuze is aan jou. Maak je hoesje persoonlijk door er wat in te laten graveren, zodat iedereen ziet dat het jouw unieke hoesje is. Kijk op kudustore.com voor de vele mogelijkheden en bestel snel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *