Eenvoudige bundels van Lebara

Met de Lebara opwaarderen bundel kun je eenvoudig bellen naar binnen en buitenland. Maar tegenwoordig zijn er meer mogelijkheden dan alleen maar bellen, waar de provider is begonnen voor goedkoop bellen naar het buitenland zijn er nu vele mogelijkheden. Ook internetten met datategoed is mogelijk, altijd veilig en nooit teveel date wat je kunt gebruiken. De gunstige tarieven en de producten die eenvoudig zijn hebben ervoor gezorgd dat de provider nu razend populair is. Vele producten die worden aangeboden worden door veel mensen van geprofiteerd. Voor iedereen is er wel een geschikte bundel te vinden bij Lebara om ook goedkoop te bellen en internetten.

Lebara opwaarderen bundel

Lebara One 

Het pakket van de Lebara opwaarderen bundel One is de meest eenvoudige bundel die er is. Data en beltegoed zijn onbeperkt geldig die je op je simkaart hebt gezet, na het opwaarderen moet je dan wel binnen 90 dagen weer opwaarderen, of natuurlijk je data gebruiken om je tegoed actief te houden. Gebeld worden kan je altijd, ook als je tegoed niet meer geldig is. Als je binnen 30 dagen na de 90 dagen nog niet hebt gebeld of je date hebt gebruikt dan verliest het zijn geldigheid. Bij een prepaid bundel is je data en beltegoed dertig dagen geldig.

Lebara opwaarderen bundel

Unlimited opwaarderen

Heb je veel vrienden en familie in het buitenland dan is een Unlimited Lebara opwaarderen bundel geschikt voor jou. Naar meer dan veertig landen kun je bellen, maar ook het datategoed kun je in het buitenland gebruiken.Met deze bundel kan je onbeperkt bellen naar het buitenland en heb je 100 sms’jes tot je beschikking.Niet alleen naar alle landen in Europa kun je bellen, zelfs de Verenigde Staten staat in het rijtje van beschikbare landen. Op de website van Lebara kun je zien waar jij een bundel kunt kopen om ook snel en voordelig te profiteren.