Een iPhone 7 laten repareren via Phoneworld kan verschillende redenen hebben

Wat de reden is waarom je een iPhone 7 laten repareren via Phoneworld uit wilt laten voeren, kan verschillende redenen hebben. Wellicht merk je dat je accu van je telefoon de laatste tijd minder lang meegaat, er zit een vervelende barst in je scherm of er is een andere reden waarom je denkt dat je telefoon een opfrisbeurt kan gebruiken. In alle gevallen doet het je goed om een keer een bezoek te brengen aan een van de winkels van Phoneworld. De monteurs in de winkel zijn goed opgeleid, scholen zich continu bij en weten hierdoor als geen ander hoe ze snel en goed iedere reparatie uit kunnen voeren. Hierdoor hoef je maar 30 minuten te wachten en ben je altijd verzekerd van een goed werkende telefoon. Ben je niet tevreden? Dan kun je uiteraard garantie op je reparatie verwachten.

iPhone

Bekijk de prijzen van alle reparaties online

Waar veel bedrijven sneller achterhouden wat je precies kwijt gaat zijn voor een reparatie, laat Phoneworld de prijzen op de website zien. Want laten we eerlijk zijn, een bedrijf dat eerlijk en transparant is over de prijzen is natuurlijk wel zo fijn, toch? Zo betaal je bijvoorbeeld € 49,90 als je de batterij wilt vervangen van je telefoon en € 149,90 als het moederbord van je telefoon moet worden vervangen. Ga je een iPhone 7 laten repareren, dan is het verstandig om deze prijzen van tevoren even te bekijken. Zo weet je zeker dat je nooit voor onaangename verassingen komt te staan.

Reparatie

Kom langs in Alkmaar, Amsterdam Oost, Rotterdam, Utrecht of Zwolle

Phoneworld beschikt over meerdere vestigingen door heel Nederland. Je bent met je telefoon van harte welkom in de winkels in Alkmaar, Amsterdam Oost, Rotterdam, Utrecht em Zwolle.