De voordelen van een refurbished iPhone

Ben je van plan een nieuwe iPhone aan te schaffen, maar vind je de nieuwprijs te hoog? Dan kan een refurbished iPhone wat voor jou zijn! Wat is een refurbished iPhone precies, wat zijn de voordelen en waar schaf je het aan? Vind het hier uit.

Refurbished iPhone 11

Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished betekent letterlijk gerenoveerd, een refurbished iPhone is dus een gerenoveerde iPhone. Als een iPhone wordt “gerenoveerd”, wordt deze verbeterd en vernieuwd. Deze telefoons worden ook weleens gereviseerde telefoons genoemd. Een refurbished telefoon werkt perfect, ziet er als nieuw uit en voldoet aan de meest recente maatstaven. Je hoeft je bij het aanschaffen van een gerenoveerde telefoon dus geen zorgen te maken dat het toestel van eigenaar is verwisseld, zonder onderhoud en verbetering. Nadat de telefoon binnenkomt krijgt deze een uitgebreide controle. Indien nodig vervangt de Apple specialist oude onderdelen voor nieuwe onderdelen. De vervangende onderdelen zijn natuurlijk originele Apple iPhone hardware.

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone?

Telefoons gaan jaren langer mee als deze worden gereviseerd. Voor de bouw van een nieuwe telefoon zijn meer grondstoffen nodig dan voor het reviseren ervan. Hierom is het gebruik van een gerenoveerde iPhone goed voor het milieu. Bovendien worden er minder toestellen weggegooid. Daarnaast is de prijs van de refurbished telefoon voordeliger dan die van een nieuwe. Zo kun je tot wel 50% goedkoper uit zijn. Je vraagt je misschien af of de lagere prijs dan ook een lagere kwaliteit meebrengt. Het gereviseerde toestel werkt in de meeste gevallen net zo goed als een nieuwe telefoon. Er kunnen wel gebruikerssporen voorkomen. Tot slot voorkom je een miskoop als je voor een refurbished toestel kiest. Je weet namelijk zeker dat het tweedehands product aan de gewenste kwaliteit voldoet. Niet alleen de hele oude modellen zijn refurbished te koop, zelfs de refurbished iPhone 11 koop je nu al met prijsvoordeel.

Waar koop je het?

Als je een refurbished iPhone koopt wil je natuurlijk wel dat deze op een goede manier gereviseerd zijn. Maar waar koop je deze gerenoveerde telefoons met een goede kwaliteit? Hiervoor kun je het best terecht op een betrouwbare website. https://mobico.nl/ biedt refurbished iPhones aan en heeft een zeer goede beoordeling. 97% van de klanten is tevreden en beveelt ze aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *