4 tips voor het aanschaffen van een iPhone x refurbished

Een refurbishes iPhone is een manier voor mensen om een apple iPhone te kunnen kopen zonder dat hier het hoge prijskaartje aan zit. Een refurbished apple is namelijk veel goedkoper dan een gloednieuwe telefoon. Hierdoor is het mogelijk om een apple iPhone te kopen voor een veel lager budget.

iPhone X refurbished


Een refurbished iPhone is namelijk een iPhone die al eens gebruikt is. Dat betekent niet dat de telefoon helemaal tweedehands is want de binnenkant van de telefoon is compleet vernieuwd. Een iPhone X Refurbished is dus van buiten een gebruikt toestel, maar van binnen compleet nieuw. Het kan dus best zo zijn dat er wat gebruikssporen op de telefoon zitten, maar dat betekent niet dat de telefoon niet werkt. In tegendeel. De telefoon is van binnen helemaal vernieuwd waardoor hij werkt zoals hij hoort te werken.

4 voordelen voor het aanschaffen van een iPhone x refurbished


Het grootste voordeel is natuurlijk zo dat een refurbished telefoon veel goedkoper is. Een nieuwe telefoon kost vaak een hoop geld waarbij een refurbished telefoon dus veel goedkoper is omdat het een gebruikte telefoon is. Daarnaast zit je niet vast aan een duur abonnement wat wel vaak het geval is wanneer je een nieuwe telefoon koopt. De maandelijkse kosten van het abonnement bestaan vaak uit een gedeelte voor de belkosten en ook een gedeelte wat je maandelijks betaalt aan de telefoon. Dat hoeft dus niet wanneer je een refurbished toestel koopt want dit zijn eenmalige kosten in plaats van maandelijkse kosten. Een belangrijke tip is om te kijken naar de garantie. Bij de meeste verkopers krijg je namelijk gewoon garantie, maar bij sommigen is dat niet het geval. De garantie is iets wat zeker fijn uitkomt omdat je natuurlijk niet wil dat de telefoon kapot blijkt te zijn.

Meer inspiratie op doen? Klik hier